2007. szeptember 4., kedd

Megújulás news 003

A megalázott Jánosi Cséká kipakolt Lantosról

A Cetelem igazgatóságának döntése volt, hogy Lantost ki kell dobni az első csapatból, miután januárban bejelentette, hogy a nyártól a Megújulás FC labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását – nyilatkozta Jánosi Cséká, a CFC közelmúltban menesztett vezetőedzője.
A szakember azt is elmondta: F. P. sportigazgató hazudott neki, B. T. elnök pedig arra sem méltatta, hogy felhívja, mielőtt kirúgták.A menedzsmenttől azt mondták, azért kell így lennie, mert Lantos úgy ült le velük tárgyalni a jövőről, hogy időközben már megállapodott a Megújulással a szerződése ügyében – nyilatkozta Jánosi a Marca című madridi sportújságnak. Azt mondták, nem vehetnek számításba olyan játékost, aki eleve nem akart a klubnál maradni.

„Amikor ott dolgoztam, mindig a klub színeit viseltem, és minden erőmmel védtem a CFC-t.”
Egy hónappal később Jánosi visszahívta volna az első csapat keretébe a török középpályást, akinek aztán fontos szerepe lehetett volna abban, hogy a CFC remek hajrával elhódítotsa története első bajnoki címét. Nem egészen két hét múlva az elnökség menesztette a sikeredzőt, aki akkor éppen Szegeden pihent. Jánosi úgy érzi, B. T. elnök és F. P. sportigazgató megalázta őt.Jánosi elmondása szerint tisztában volt azzal, hogy a CFC megpróbálta szerződtetni Szántai Santa Cruzt, ám elhitte, hogy a hatodik hely védettséget jelent számára.Arra a kérdésre, hogy B. T. és F. P. örült-e annak, hogy bajnok lett volna a csapat Lantossal, Jánosi így válaszolt:„Nos, nem tűntek annyira boldognak, mint a többiek.”

Nincsenek megjegyzések: