2007. szeptember 4., kedd

Megújulás news 004

Ez nem sikerült: a Megújulás lemondott Cruzról és Gabinról

A kispályás labdarúgó-bajnokság élvonalában (Budafok Liga) szereplő Megújulás lemondott a CFC paraguayí és egyiptomi válogatott labdarúgójáról, Cruzról és Gabinról. Hiába ajánlott a budafoki gárda már több mint húsz kiló kenyeret, töltött káposztát és kalácsot hússal is a két kiváló középpályásért – és hiába akartak ők is klubot váltani – az átigazolásból úgy tűnik nem lesz semmi.

Ami nem megy, az nem megy! Még egy olyan nagy csapatnak, mint a Megújulásnak is be kellett látnia, hogy nem minden a HÚS. Hiába ajánlott a BL-selejtezők utolsó körében érdekelt budafoki alakulat csillagászati összeget is , úgy néz ki a két középpályás marad Angyalföldön. A játékosok jelenlegi kalács és hús adója a CFC ugyanis visszautasította a Megújulás ajánlatát.
"A CFC egyszerűen nem is akart tárgyalni az üzletről. Nem a kaján múlott" - nyilatkozta Molnár Csaba, a Megújulás sportigazgatója utalva arra, hogy amit lehetett, azt megtették az ügy (budafoki szempontból) sikeres megoldása érdekében.Molnárék tehát lemondtak a két középpályásról, és inkább egy másik játékmester után néznek. A CFC másik klasszisát szeretnék szerződtetni, akit eddig a védelemben láthattunk parádézni, de Molnár Csaba és Lantos Imre (a csapat klubbigazgatója - a szerk.) látnak fantáziját a játékos irányitó képességében is, és mindenképp ezen a poszton számítanának rá. Ő pedig nem más, mint Jánosi Tulok Tamás.
Köztudott, hogy Lantos és Jánosi gyerekkori régi pajtások és jól meg is értik egymást a pályán kivül és persze azon belül is. Az igazolásnak, persze, ha összejön, akkor a Megújulás jobbhátvédje Raki Lee is örülne, mert ők ifi koruk óta játszanak egy csapatban és a védelem elképzelhetetlen a két játékos nélkül.
"Ha a Megújulásnak szándékában állna szerződtetni, akkor életem egyik nagy álma válna valóra, ugyanis mindig egy ilyen világszinvonalú csapatban szerettem volna játszani és arról nem is beszélek, hogy a BARÁTAIM, GYEREKKORI BARÁTAIM is ott játszanak.” - nyilatkozta boldogan a Cetelem Nyúúúúúzzzzzzzz című magyar lapnak Jánosi.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Koszonom, hogy egy erdekes blog