2007. augusztus 15., szerda

Megújulás news 002

Lantos Imre nem hagyja, hogy Molnár Csaba beleszóljon a munkájába

Lantos Imre, a Megújúlás FC labdarúgócsapatának vezetőedzője figyelmeztette a klub új futballigazgatót, Molnár Csabát, hogy ne avatkozzon bele az ő munkájába. A magyar tréner szerint minden világosan le van írva a klub közleményében.

Molnárt, aki korábban a spanyol válogatott szövetségi kapitánya volt, a múlt hét végén nevezték ki.„Azért van itt, hogy különböző helyeken segítséget nyújtson a klubnak és nekem is, ami nem jelenthet problémát – nyilatkozta Lantos Imre a Cetelem Nyúúúúúzzzzz internetes honlapján. –

Az én szemszögemből nézve neki erővel nem kellene beleszólnia abba, hogy miként végzem a munkámat, én döntöm el, hogy leigazoljuk e Szántai Csabát vagy Tóth Gábort a CFC-től.Molnár hétfőn utazott a csapat után Budafokra, ahol a keret épp edzőtáborozik a Live Sport nevű sportakadémián. Az ötvenegy éves szakember szerepkörébe tartozik kapcsolattartás a vezetőség és a magyar tréner közt.Miután Lantos fogadta a korábban a CFC technikai igazgatójaként foglalkoztatott szakembert, rögtön közölte, hogy mely területeken nem örülne a sportvezető tevékenységének.„A klub közleményében minden le van írva tisztán – fogalmazott a magyar. – Ha a klub etikai munkájáról akar valaki többet tudni, akkor vele kell beszélni.”
Molnár egyébként sikeres edzői pályafutást tudhat már eddig maga mögött, hiszen jól szerepelt a spanyol válogatottal a 2006-os vb selejtezőin. Veretlenül zárta csoportját. Azonban a francia és a svájci válogatott is megelőzte őket, emiatt nem jutottak ki Németországba.2006 júniusában lejárt Molnár Csaba szerződése a válogatottnál, és az egykori Sarkad FC- és Békéscsaba-edző a CFC együttesénél vállalt munkát.




1 megjegyzés:

Névtelen írta...

sokat tanultam