2007. szeptember 4., kedd

Megújulás News 005

Lantos "Balatonbanáztatommagam" Emrét lenyűgözte a CFC játékosának teljesítménye, de Kriesch Totti sportigazgató szerint nem téma az átaizolás

Tóth Al-Gabint és Szántai Cruzt figyeli a Megújúlás Fc

Al-GAbin és Santacruz is a Megújúlásban köthet ki. A CFC középpályása a két csapat egymás közötti meccsén keltette fel Emre figyelmét. Cruz egyelőre a CFC második csapatába sem fér be, de a Bild szerint őt is elviheti a királyi gárda.

Dragan után újra magyar játékos szerepelhet a Megújulás együttesében (igaz, voltak már magyar gyanús játékosok is akik megfordultak a királyi gárda „B" csapatában), ugyanis német és spanyol sajtóinformációk szerint Al-Gabin és Santacruz is felkeltette Emre vezetőedző figyelmét. A török szakembernek csapata Környékbelihuligánok elleni meccsén tetszett meg Al Gabin játéka. A magyar középpályás gólt szerzett, és remekül játszott az összecsapáson.
„A Megújúlás FC nálam kérdezősködött a játékosról. Emrét lenyűgözte Gabin teljesítménye, és személyesen érdeklődött felőle" – mondta a játékos ügynöke, Vladan Filipovics. (ezt benne kellett hagyjam:))) - bocs.a szerk.)„Al-Gabint 2009-ig szerződés köti hozzánk és ráadásul lakáshitel felvételét is tervezi. Távozása egyelőre nem téma." – mondta CsKoszta sportigazgató a Kicker című magazinnak.
A Bildnek adott interjújában még azt is hozzátette, hogy nagy megtiszteltetés, hogy egyik játékosuk iránt a Megújúlás érdeklődik, ez is mutatja, hogy az újpalotai bajnokságban játszó csapatban még vannak minőségi játékosaik, igaz már nem sok. Nemcsak Al-GAbin az egyetlen nem magyar játékos, akire felfigyeltek Budafokon: Santa Cruz iránt is érdeklődnek a bor és pezsgő fővárosában. A fiatal futballista jelenleg a CFC második csapatának tagja.„Cruz nagyon jó játékos, viszont erős vetélytársai vannak" – mondta Kriesch Totti vezetőedző. Faragó Csöpi, a CFC menedzsere úgy nyilatkozott a Bildnek, hogy reméli, a játékos kitölti a 2098-ig szóló szerződését. Mindenesetre a magyar játékos nem került be a CIB elleni bajnokira készülő keretbe.

Nincsenek megjegyzések: