2007. november 9., péntek

Értékel a Szakvezetés...

A Megújulás FC, A CL Sötét Lova minden idők legjobb újonc teljesítményét nyújtotta a 2007 őszi szezon alapszakaszában. Az utolsó fordulóban magabiztos játékkal, támadó futballt bemutatva minden kétséget elolszlattak afelől a vetélytársakban, hogy döntőbe kerül-e a csapat. 4-1-re legyőztek a Genpact együttesét, így jövő csütörtökön az aranyért lépnek pályára a CsodaSzarvas csapat tagjai.

Az U21-es válogatott játékosok ezen a mérkőzésen kitűnően működtek együtt a Vikó és Láthatatlan Balázs által karmesteri módon vezetett együttesben, bebizonyították, hogy szemük van a játékhoz, nem véletlenül kerültek az MFC-hez, meghatározó játékosokká váltak a szezon alatt. Tegnap Robi gólt lőtt Vikóval együtt, Balázs gólpasszokkal segítette a csapatot.

Elöl Márkó és Laci robotolt. A két teljesen eltérő stílusban játszó csatár összesen 14 gólt termelt az idényben. Ezen a mérkőzésen Laci, gólja mellett szétforgácsolta a kapufát, volt kettős kapufája is az éknek. Márkó fárasztotta a védőket.

Hátul összeállt a Zalán, Raki, Csabi védősor. A hátsó alakzat az utolsó meccseken egyre jobban teljesített. Tegnap a szezon legjobb produkcióját mutatták be. Sokszor góltól mentették meg együttesüket és a megelőző szereléseik ezen a meccsen a precíz kategóriát ütötték meg. A védelem stabilitását kitűnően jellemzi, hogy az alapszakasz során csak egyetlen vereséget szenvedtek az MFC játékosai.

Második legkevesebb gólt kapták az újoncok, ezt Imicinek is köszönhetik a Sötét Lovak. A hálóőr együtt élt a játékkal a tegnapi 40 perc során és csak az utolsó percben kapitulált.

Jövő csütörtökön 5-4-es vezetésröl indul a bajnoki aranyért való küzdelemben az MFC. Óriási csatára lehet számítani, de az egyre jobb formába lendülő CSAPAT számára most már egyértelmű a cél: történelmet szeretnének írni, azaz újoncként begyűjteni a legszebben csillogó érmet.

Győztek az élcsapatok, a végére szétszakadt a mezőny...