2007. augusztus 15., szerda

Megújulás news 001

Jánosi: "Pufinho a legjobb játékos, akit edzettem"

A Cetelem FC szakvezetője, Jánosi Cséká egyik legfrissebb interjújában, kissé meglepő módon ismerte el, hogy az idén a bankárokat az új csapata kedvéért elhagyó Pufinho volt a legjobb játékos, akit valaha is trenírozott. A brazil támadó januárban tette át székhelyét, hisz Jánosi nem számolt a kezdőcsapatban a futballistával. Ezt az is bizonyítja, hogy Pufinho mindössze 13 mérkőzésen lépett pályára fél év alatt. E 13 találkozó 7 bajnoki mérkőzést, 2 Corvin Kupa-találkozót, valamint 4 banki sportnapok-összecsapást foglal magába. Távozása után a sztár több kritikát intézett egykori edzője felé. Néhány héttel ezelőtt ismét bírálta a talján mestert: "Remélem, hogy a CFC bajnok lesz, de csak az egykori csapattársaim, s nem az edző miatt, aki nem érdemli meg a trófeát."
Jánosi ezzel szemben dicsérte egykori játékosát: "Pufinhonak váltania kellett, hogy ismét visszaszerezze motivációját. Ő a legjobb játékos, akit valaha edzettem." - vélekedett a 31 éves szakember.
Jánosi kitért Alonsóra is, aki ugyan jelenleg még a CFC alkalmazásában áll, az idény során csak elvétve kapott lehetőséget: "Kétségtelenül nagy tehetség, de ez önmagában nem elég ahhoz, hogy kulcsfontosságú szerepet töltsön be egy csapatban és, hogy rendszeresen játsszon." - mondta Jánosi.

Nincsenek megjegyzések: