2008. február 15., péntek

Továbbra is vergődik a csapat a Sori Ligában...

Újra jelentkezünk, friss híreket adunk Kedves Olvasóinknak és támogatónknak!

Úgy látszik, a Megújulás FC rossz lóra tett, mikor a Sori Liga nagypályás 4 méteres kapuval felszerelt bajnokságába nevezett, mert a sikerélmények elmaradtak a második és harmadik fordulóban is. De hát ez van, nincs ezen mit szépíteni. Az élet így is megy tovább, mi meg a megkezdett úton. Vagyunk olyan kékek, mint az agyonvásárolt cselszkij, de a szívünk sokkal nagyobb, s a a negatív sorozat ellenére nem veszünk senkit, pedig a játékospiacon könyörögnek a szabadon igazolható futballisták.

Sajna kereskedői általános hangvételű sérülések, brazil tőzsdeveszélyes angliai körút, ingyombingyomtálibe kifogások és fejben még Karácsonyi hangulatban (el)töltött káposzta evésével az MFC játékosai még az öltözőben tartózkodnak, pedig a szezon első három fordulója már lezajlott, szóval az ébresztőt illik megfújni.

A részletek előtt lássuk a puszta tényekkel.

2. forduló

S.T. - Megújulás FC

7 - 3

3. forduló

Lion SE - Megújulás FC

15 - 3

Jól látható, hogy a rúgott 3 gól mérkőzésenként megvan, de mintha többet kapna a Csapat.

Persze sokan azt gondolják, hogy Lantosék a Sori Liga pofozógépévé válnak, de ezennel közleményt ad ki Fradi mintájára a CsodaSzarvas Egyesület:

"Tisztelt Szurkolók!

Lesz még jobb is, bízzatok Bennünk! Hétvégén elmegyünk Vászolyba oszt kibeszéljük a dolgokat demótepertő mellett. Playstation-ben megnyerjük minden idők leggynegébb spanyol bajnokságát Madrid első számú csapatával, az Atleticoval. Majd a gyáva áruló enrit leigazoljuk a Getafe-hez és a Barca mehet a másodosztályba. Szóval, ne essünk pánikba, elindulunk a lejtőn felfelé és februárra szebb jövőt ígérünk.

HAJRÁ MFC!

Üdv, a Vezetőség, a Kapitány, ma nem reklámozunk semmit?:)"

A második fordulóban Márkóék az estét (S.T.-t) hideg környezetben töltötte, ezért felvette a zakót. Illetve Robi a köténygépet ragasztotta a lábára. "AZ ötödik duplakötény már nem jött be" - összegezte Láthatatlan Balázs a látottakat. Robi kicsit belebonyolódott a csellókba. Maradjunk annyiban, hogy Indurain nem focizik annyira, mint ahogy Robi biciklizik:) Ha afroamerikai vagy brazil vér csörgedezne a U21-es válogatott játékos ereiben, akkor az osztrákoknak eladnánk, mint Robi-nnyó öccse.

Erre a mérkőzésre a duzzogás volt a jellemző Zalánékra, akik 4-2ig tartották a lépést, mint Lékó két döntetlénjével a VB-n, de az újabb, ötödik gól már demoralizálta az Együttest. Az Azúrkékek közül Márkó, Gabó, Robi duzzogó versenyt hírdettek. Mindannyian aranyat érdemeltek a meccs végén, míg a Csapatuk pont nélkül távozott a 40 perc után.

A meccs után Márkó összeszedte gondolatait és versbe foglalta:

"Éhes vagyok, a gyomrom hajt már,

A pizzából elég - kínai? HAGYJ MÁR,

Tudom mitől jövök formába:

Rohanok gyorsan a konyhába!

A recept itt van a fejemben,

Nokedliszaggató a kezemben!"

Nah, talán ez volt a baj, vagy ahogy Csabi fogalmazná: "Kicsikomám, kellett Neked rókatojás!".

Mindenesetre a HÚS NÉLKÜLI hét nem tett jót a Megújulásnak, mert ezen a hét keddi napján, beleszaladtak a késbe, ahogy az Arsenal is tette a Tottenham ellen, vagyis matematikai feladvánnyal kérdezzük NST módjára minden idők legnagyobb vereségét, kapott gólok számát: Az 1 úgy aránylik az 5-höz, mint 3 a ...?:) A helyes megfejtés beküldői között Vikó fodrászának telefonszámát sorsoljuk ki.

Ez a 40 perc emlékezetes marad Imiciék számára. Zalán hétfőn este (ne S.T.) lesérült, mert tartalékok között játszott, így Vikóval (a Srác, aki erős ellenfelek ellen nem jön el) együtt felmentést kértek e találkozóra. Szabó Gábornak köszönetet mond az MFC SZakvezetősége, aki eljött és sima talpú cipőjében bukfenceket produkálva segített a Csapaton! Igazából kiderült, hogy hátraszaltót is megpróbált az újonc, de gyakorlatán még Csabi finomítani fog, így szinkrontalajgyakorlaton fognak részt venni ketten a Pekingi Olimpián nyáron.

"Túl hamar kaptuk az első 5 gólt"- értékelt Raki, majd a játék lassítására ösztökélte társait a koreia védő. Imici még beengedett úgy 25-ről egy bombát. Benézte, hiába, az új manager szemüvege nem volt rajta a narancssárga párducon. Láthatatlan Balázs a második félidőben 2 góljával kozmetikázta az eredményt, de a nagy verést nem tudták elkerülni Robiék, aki távolról beköszönt 12 után...Csabi állítólag a kinti pályán játszott, mert ott esett és az oda-vissza beesernyőzéssel készült fel, csak kár, hogy az esernyő után Imici többet találkozott a hálóval, mint a Nagy HOHOHO Horgász...

Így ez MFC elmondhatja magáról, hogy bemutató mérkőzésen vett részt, mint a MU Ázsiában.

Úgyhogy innen várja a Megújulás FC a következő fordulót. Meglátjuk, mire futja a Kékek erejéből jövő héten, mindenesetre egy kis önbizalomnövelő győzelem nem jönne rosszul, az biztos. Reménykedünk, hogy Zalán játékra tud jelentkezni és Vikó is visszatér a zöld gyepre.

- Lantos Imre -

Nincsenek megjegyzések: