2007. október 11., csütörtök

Megújulás News 006

Akit hiba volt leírni

Csatárunk nem törődik a médiával, hisz abban, hogy hasonlóan eredményes lesz, mint az elmúlt fordulókban.A nyári átigazolás során számos fiatal ambiciózus játékos érkezett a Megújulás Fc csapatához. A hírek között az országos napilap által is kissé lesajnálva értesülhettünk arról, hogy újból csatlakozik a kerethez Kővári Márk. A régi-új Megújulás Fc-kedvenc ezzel szemben nem törődött azzal, hogy a levezető játékosok kategóriájába sorolták és bizonyított: vele számolni kell. Kicsi személye és teljesítménye a pályán fontos pontokat hozott a Megújulás Fc-nek. Sokszor akkor is segítette a csapatot, amikor a legnagyobb szükség volt rá. Nem igazolva az állítást, miszerint ő csak egy "sokadik" csatár.

- Mennyit éreztél abból a negatív légkörből, ami hazaérkezésedkor fogadott?
- Őszintén megvallva, nem sokat. Ettől függetlenül tény, hogy nem voltam, illetve vagyok könnyű helyzetben, hiszen sok jó képességű csatára van a MFCnek. A mérkőzések alatt nyújtott teljesítmény az, ami eldönti, hogy kire milyen szinten lehet számítani...

- Akkor rád lehet, hiszen bombaformában játszol az utóbbi bajnokikon.
- Nekem is voltak olyan periódusaim, amikor nem ment a góllövés. Teszem a dolgom és úgy tűnik, most jól jön ki a lépés. Ez minden.

- Véleményed szerint mennyiben más ez a CégekLigája bajnokság, mint az, amit itt hagytál 2007 nyarán?
- Akkor is voltak olyan csapatok, amelyekkel harcban álltunk a bajnoki címért folytatott küzdelemben, de komolyabb elemzésbe nem szeretnék belemenni. Azt látni kell, hogy akkor többet játszottam és több lehetőségem is volt, illetve az akkori kerettel jobban össze voltam szokva.

- Milyen célokat tűztél ki magad elé az idei szezonban?
- Egy csatárt a góljainak száma minősít, ezért igyekszem jól kihasználni a lehetőségeimet. Emellett szerencsés lenne, ha nem jönne közbe egyetlen sérülés sem.

- Hogyan kezeled azt, hogy a Budapesti szurkolók szinte már egy élő ikonként tekintenek rád?
- Boldog vagyok, hogy a szurkolók kedvelnek. Ez azért is jóleső érzés, mert nem budapesti születésű játékos vagyok.

- Rátérve a napi aktualitásra, a Morgan Stanley elleni Cégek Ligája összecsapáson milyen mérkőzésre számítasz?
- Bízom abban, hogy hasonlóan eredményes lesz a játékunk, mint az elmúlt két bajnokin és győztesen térhetünk haza

Nincsenek megjegyzések: